Investeren in De Lesselier

Het Academisch Kwartier is een dynamische en groene plek in centrum Lier om te wonen, (be)leven en werken. Met de oude verhalen van de Normaalschool vereeuwigd in moderne architectuur.
Het Academisch Kwartier - De Lesselier


De Lesselier is het nieuwbouwproject op deze historische site, gelegen aan de centrale binnentuin. Het gebouw telt 39 appartementen en 1 handelsruimte.

Waar voorheen enkel locatie hét cruciale punt was om in vastgoed te investeren, gaat het nu veeleer over locatie én energie. Zowel kopers als huurders laten zich bij hun beslissing leiden door de energieprestaties van de wooneenheid.

Daar wordt bij het nieuwbouwproject De Lesselier op ingespeeld met de modernste technieken zoals het gebruik van een collectieve geothermische warmtepomp, volledig op hernieuwbare energiebronnen; alsook het gebruik van efficiënte vloerverwarming, ventilatiesysteem D en alle nieuwste normen van thermische en akoestische isolatie.

Deze historische stad aan de Nete biedt voor elk wat wils, cultuur en Unesco werelderfgoed, wandelen en fietsen, lekker eten of shoppen. Alle mooie plekjes liggen op wandelafstand van elkaar dus qua locatie trekt dit project ook een grote groep huurders aan, van starters tot gepensioneerden.

Nu tijdelijk 6 maanden verhuurgarantie! Meer weten over de voorwaarden? Neem contact op met één van onze sales adviseurs.

Contacteer ons voor meer informatie

De Lesselier - investeer vanaf € 299.000 excl. kosten*

Dit nieuwbouwproject wordt kwalitatief gebouwd volgens alle nieuwste normen en met de modernste technieken, een "future proof" investering!

  • Inflatiebestendige investering
  • Kwalitatief nieuwbouwproject
  • Groot huurderpubliek
  • Bepaal zelf je huurprijs
  • Toplocatie in Lier
  • Ecologisch & duurzaam project
  • Tijdelijk 6 maanden verhuurgarantie


* Exclusief registratierechten, btw, kosten EPB, ventilatie, PID, kosten basisakte, notariskosten en kosten nutvoorzieningen

Neem contact op
Ontdek dit interessant investeringsproject en vraag naar onze voorwaarden.

Groot huurderspubliek

De rijke geschiedenis, de aantrekkelijke terrasjes en de prachtige, groene stadsvesten maken van Lier dé hotspot om aangenaam te wonen.

Lier heeft enorm veel te bieden, maar er is een tekort aan kwalitatieve én energiezuinige huurappartementen.

De 1 en 2 slaapkamer appartementen in de Lesselier zijn het meest geschikt voor huurders, dus vooral deze woonunits spreken de particuliere investeerders enorm aan.

Onze residentiële vastgoedmarkt evolueert naar een huurmarkt. Kopen wordt moeilijker of langer uitgesteld, ook al omdat er binnen de bevolking een brede groep is die mobieler wil leven en hun geld anders besteedt.

Kwalitatieve nieuwbouwappartementen in Lier zijn in trek bij een grote groep huurders.

Lier vesten

Ecologisch & duurzaam project

Met de ambitie om volop in te zetten op toekomstgerichte innovatie en duurzaamheid, heeft CAAAP met toonaangevende experten samengewerkt om dit nieuwbouwproject te voorzien van de meest moderne en ‘future-proof’ technieken, zoals de implementatie van een BEO-veld, ventilatiesysteem D, dubbele beglazing en de nieuwste normen van thermische en akoestische isolatie.

De Lesselier voldoet niet alleen aan de huidige eisen, maar zijn ook voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Dit betekent voor de investeerder dat er geen zorgen of kosten aankomen in de nabije toekomst, maar ook dat het een zeer gegenereerd product is voor huurders.

Investeren in nieuwbouw

Door bewust te kiezen voor nieuwbouw ben je zeker van een snel en duurzaam rendement. Zowel kandidaat-huurders als toekomstige kopers hebben namelijk steeds meer oog voor de energiezuinigheid van wooneenheden. Bovendien is het sinds 1 januari 2023 verplicht om grondig te renoveren als je een oude, energieverslindende wooneenheid koopt. Een oudere wooneenheid aankopen lijkt op het eerste zicht misschien aantrekkelijk qua prijs, maar toch is het, zeker anno 2024, niet meer de beste keuze. De ingrijpende renovatie om de wooneenheid conform en energiezuinig te maken drijft de kosten snel omhoog. Er is ook geen ontsnappen meer aan, sinds de renovatieverplichting van kracht is.

Een energiezuinig nieuwbouwappartement? Zo verhuurd!

Via de maandelijkse huurgelden betaalt je vastgoedinvestering zichzelf terug.

Profiteer tijdelijk van de 6 maanden verhuurgarantie.

Contacteer ons meer informatie

Inflatiebestendig beleggen

Investeren in vastgoed blijft een aantrekkelijke optie voor beleggers. Terwijl de waarde van geld op een spaarrekening snel achteruitgaat door de huidige hoge inflatie, biedt vastgoed bescherming tegen geldontwaarding. De huurprijzen van vastgoed worden jaarlijks aangepast aan de inflatie. Dit betekent dat uw investering in vastgoed waardevast blijft, zelfs als de waarde van geld afneemt.

In tegenstelling tot geld op een spaarrekening, speelt devaluatie een minder belangrijke rol bij vastgoedbeleggingen. Hierdoor heeft u meer controle over de waarde van uw investering en kunt u vertrouwen op een stabiele en duurzame opbrengst.

Maak een afspraak
Waarde Huizen uw

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.